Featured Things from life

Teama de a deschide o usa blocheaza perspective

my-life-cand-dorinta-de-stabilitate-naste-destabilizare

Eu cred mult in sansa omului. Sunt dovada vie.

Candva, cu vreo 14 ani in urma, cineva ma alegea dintr-o multime sa prezint stiri la Antena 1 Tg-Jiu. Mi-e clar ca am avut o stea in frunte de-am fost aleasa din aprox 100 de fete care isi doreau acelasi lucru, in acelasi moment. Insa putin a lipsit sa treaca trenul pe langa mine. Foarte putin. Eram atat de tanara, pardon, mica – tanara-s si-acum 🤷🏼‍♀️😁, incat naivitatea varstei mi-ar fi putut juca feste. Aveam un job frumos, sigur, cu perspective – lucram la cel mai citit cotidian local Impact in Gorj -, dar cumva simteam ca e timpul pentru urmatoarea etapa. Nu stiam care e aceea si nici nu ma gandeam ca l-am prins pe Dumnezeu de-un picior cand m-au sunat sa imi spuna ca sunt omul potrivit pentru Observatorul local. O vedeam ca pe-o reusita si punct.

E, dar cum ce ti-e scris, in frunte ti-e pus, am decis sa incerc. Si impinsa de la spate de mama, care-mi spune zilnic: Bucuresti, Bucuresti!

Ca o paranteza: pe vremea aceea, nu m-as fi gandit in veci ca voi ajunge sa prezint stiri la Antena 1 Bucuresti. Never!

Asa ca dupa doi ani superbi la cotidianul mai sus mentionat, am inceput aventura in televiziune. Adevarata aventura, caci ce-a urmat as putea scrie intr-o autobiografie peste 40 de ani si tot s-ar vinde bine si-atunci 👩‍💻. Ideea e ca am avut curaj. Am avut curaj sa dau vrabia din mana pe necunoscut. Si-am castigat. As face la fel, da’ bine ca nu trebuie s-o mai iau de la capat pentru ca tare greu mi-a fost 🤦‍♀️. Ca oricarui alt om care, cumva, simte ca e momentul sa faca altceva insa nu stie cum va fi drumul pe care se gandeste s-o apuce. De parc-am sti vreodata… 🙄. Are si necunoscutul asta farmecul lui.

Asa ca, daca randurile astea te prind intr-o dilema a unei schimbari, tine minte vorbele astea care nu-mi apartin, dar se potrivesc: reusita e a celor care trec peste frica! Sa ai sufletul deschis in raport cu ziua de maine!

Cu drag, eu.

P.S. It feels good to be back! – pe blog, adica. 😁

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.