Featured Things from life

S.O.S. Salvati fetzele virgine!

Octavia Geamanu

Nu stiu cum a ramas cu Padurile Virgine, daca au fost sau nu salvate, dar cred ca inca se mai poate face ceva pentru fetzele virgine. Pentru chipurile neatinse de tusul din saloanele de tatuaj si de acul esteticianului.

O fi nevoie de vreo initiativa legislativa, de vreun proiect de lege pentru care sa strangem semnaturi, noi, cei care vrem sa ne protejam privirea? Am incercat sa port ochelari de soare, da’ nu ma ajuta decat sa nu se vada unde ma uit cand am in fata un astfel de specimen. Toate vrem sa fim frumoase, normal. Am da bani pe toate cremele si fardurile din lume daca ne-ar ajuta sa ne imbunatatim aspectul. Dar de aici pana la a te mutila, mai nou, pare un pas atat de mic incat ar trebui sa-ti pui alarma la telefon care sa te trezeasca la realitate. Si-a tatuat prietena ta sprancele si, imbatata de fericire cand se uita in oglinda, aproape ca te convinge si pe tine sa ti le faci la fel. Iti spune ca: scapi de machiaj – s-o crezi tu! Scapi de creion, fard, etc. Te trezesti si pleci direct, nu mai ai grija sprancenelor – s-o crezi tu! E posibil, totusi, sa te loveasca o noua problema in cazul asta: cu ce sa-ti asortezi sprancenele? Da, nu ridica dintr-o spranceana – dac’-o mai ai! Noroc ca ai variante pentru negru. Mai greu e cu maro-ul.

Pe bune, acum. Voi vedeti ce vad si eu?! La televizor, prin reviste, pe strada, la ghiseu la banca, la casa la Mega?! Jesus… Eu sunt spre oripilata. Adica deja mi-e greata atunci cand mi se adreseaza niste buze cat un sfert din fata, cea de jos avand impresia mai mereu ca o sa cada curand. E momentul in care imi pare rau ca n-am mers la cursuri de prim ajutor, desi ma indoiesc ca te invata ce sa faci in caz ca te trezesti c-o buza cazuta pe jos. Aproape ca mi-e si mila de saraca don’soara… Desigur, mai mila mi-e de mine dupa ce-mi ramane intiparita pe retina imaginea asta care ma bantuie si ma face sa scriu despre ea la ora 3 dimineata.

N-am vazut fata/femeie care sa-si fi facut asa ceva si sa arate cum probabil si-a dorit, adica natural. O exista, nu zic nu. Da’ eu n-am vazut. Imi primul rand, naturaletea a murit in secunda in care ai pus acul pe fata. In al doilea rand, cand ti-ai tras o dunga de tus pe/in loc de spranceana, s-a terminat. Am vazut fetze de Arlechin, fetze uimite care nu erau deloc surprinse, etc., fetze care aratau horror cu si fara machiaj. Niste dungi negre sau maro arcuite sau ascutite, ceva de groaza. Cand am un astfel de exemplar in fata, jur daca ma pot concentra la ce are sa-mi spuna si daca observ altceva in afara de buze sau spranceneMai tineti minte c’- a fost o vreme cand se purta un fel de tatuaj al buzelor, al conturului? Si chiar un tatuaj al conturului ochilor? Ceva de vis. Oare cum arati la 50, 60 de ani cu buzele tatuate in tinerete? Sau cu sprancenele tatuate in asa hal? Jesus!

O sa-mi educ baiatul de mic sa-si dea intalnire cu fetele la piscina. Asa, la inceput, sa stie omu’ o treaba…

In locul tau n-as sta prea mult pe ganduri. Acum as da like paginii mele de pe www.facebook.com/OctaviaGeamanuOficial 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.