Things from life

Obisnuiti sa luam minunile ca pe ceva firesc

obisnuiti-sa-luam-minunile-ca-pe-ceva-firesc

In fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu pentru lucruri care par simple dar care, de fapt, sunt minuni. Sa fii sanatos, pentru mine, e o minune.

Sa poti sa vezi, sa simti vantul, sa auzi cum da gauri cu bormasina vecinul, sa poti sa alergi, sa razi, sa plangi, sa te enervezi, sa iti faci planuri… Toate sunt minuni pe care noi le privim ca pe ceva normal. Pentru mine normalitatea e un miracol. Aud zilnic despre tot felul de boli care lovesc din senin, care te fac din om ne-om. Stie vreunul dintre voi ce-i aduce secunda urmatoarea a timpului? Ma indoiesc. Am impresia ca suntem ca niste frunze-ntr-un copac. Bate vantul mai tare si ne-am desprins, plutind in necunoscut.

Atatea griji sunt pentru ziua de maine – reale, intr-adevar – incat nu ne dorim decat sa vina poimaine. Ca si cum viata care ne-a fost data e infinita si n-o sa vina niciodata sfarsitul.

Cum ar fi sa nu ne mai dorim sa treaca asa repede, sa nu mai traim asteptand ziua de maine, weekendul, concediul, vacanta de Craciun? Cum ar fi sa traim in prezent? ACUM e singurul adevar din viata noastra. Prezentul… care oricum, de multe ori am impresia ca e un continuu trecut. Orice respiratie, cuvant spus in clipa asta, fiecare litera tastata, de indata ce a fost exprimata, e trecut. Toate cuvintele pe care tocmai le-ai citit sunt trecut.

Gata. Au mai trecut niste minute din viata. Fa ceva cu urmatoarele care vin. Bucura-te! Viata chiar e un miracol.

In locul tau n-as sta prea mult pe ganduri. Acum as da like paginii mele de pe www.facebook.com/OctaviaGeamanuOficial 🙂

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  adrian
  August 14, 2015 at 7:06 pm

  Frumoase fraze.

 • Reply
  stefan
  August 15, 2015 at 8:24 pm

  Mare adevar,ai dreptate in tot ceea ce spui 🙂

  • Reply
   Octavia Geamanu
   August 16, 2015 at 12:25 pm

   Stefan, acest “Bucure-te!” e un indemn dintr-o rugaciune frumoasa 🙂 Multumesc pentru vizita 🙂

  Leave a Reply

  Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.