Featured Things from life

Nu-ti pierde increderea!

Incredere

Poate chiar acum te simti epuizat de-atata cautare. Dezamagit de-atata mers pe-un drum pe care incepi sa nu mai fii sigur ca e cel bun. Te-ntrebi daca n-ar fi trebuit s-o iei pe prima la dreapta in urma cu ceva timp. Te uiti in oglinda si-aproape ca nu recunosti imaginea ce ti se-arata in fata. Stiai acel chip mai vesel, parca si-un pic mai tanar, optimist, visator, prietenos…

Ce s-a intamplat cu el? Cum au trecut anii astia pe langa tine? De fapt stii… Ai muncit, ai sperat, ai rabdat, ai incercat, ai ras, ai plans, ai indraznit, ai cautat, ai visat ca intr-o zi o sa fii acolo unde ti-ai dorit mereu… Nu arunca azi acei ani. De multe ori, atunci cand incetam sa mai speram, primim totul dar pana atunci continua sa-ti urmezi drumul. Ajuta-ti Destinul sa te duca acolo unde e nevoie de tine. Dumnezeu te vede si, cel mai important, te-aude. Fii bun si drept. Lumina strabate intotdeauna intunericul. Iti doresc bine! Cu drag, eu.

In locul tau n-as sta prea mult pe ganduri. Acum as da like paginii mele de pe www.facebook.com/OctaviaGeamanuOficial 🙂

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tim
  December 6, 2015 at 5:34 pm

  Se zice ca e nevoie de intuneric pentru a zari lumina stelelor ce te inconjoara…
  In alta ordine de idei, hm suna bine atata timp cat e un drum bun. In rest conteaza sa iti placa rezultatul asteptarii…
  Deziluziile izvorasc din increderea pe care o acordam oamenilor, desigur ca si marile satisfactii tot cam de acolo vin asta daca ai timp sa valorifici timpul investit in drumul ce te va duce de multe ori nu acolo unde trebuie…
  Eu de exemplu as vrea sa revin de unde am fost ostracizat, desigur ca asta nu e posibil pentru ca as fi ucis ori poate daca as avea noroc as fi inchis pe viata… don’t ask, da nu sunt roman.
  Ar mai fi totusi ceva, nu pot sa pierd un lucru pe care nu l-am avut si nu il voi avea niciodata si anume increderea… in oameni… in rest numa’ de bine.

  • Reply
   Octavia Geamanu
   December 14, 2015 at 12:47 pm

   Intr-adevar cu increderea in oameni fiecare va purta un razboi interior. Unii-l castiga, altii nu. La fel si cu increderea in propria persoana.

 • Reply
  larisa
  December 18, 2015 at 1:34 am

  Offf. Mi au dat lacrimile. Foarte frumos ai spus-o. Eu sunt mai sensibilă acum pt ca în viață mea e un moment de răscruce.
  Îți mulțumesc !

  • Reply
   Octavia Geamanu
   December 21, 2015 at 10:27 am

   Acum fac legatura cu raspunsul tau la o postare anterioara. Stii ca nimic nu e intamplator. Capul sus, ai incredere si oricum, intotdeauna, ce e mai bun o sa vina! 🙂

  Leave a Reply

  Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.