Featured Things from life

Neputinta de a fi

Neputinta de a fi

Incepe din momentul in care deschide ochii si se da jos din pat.

Isi sterge lacrimile din nou, trage aer adanc in piept si lasa dusul rece sa curga peste ea ca si cum apa ar avea puterea sa-i stearga durerea, amagirea, dezamagirea, oboseala, rutina.

Se uita la strainul de langa ea pe care inca il prezinta ca fiind jumatatea ei. Isi bea cafeaua pe care-o simte mai amara ca viata pe care-o are si incearca sa-si aduca aminte de vremea cand ii era usor sa fie ea insasi. A trecut prea mult de-atunci. A si uitat cum e sa nu faca vreun compromis, sa nu zambeasca atunci cand ii vine sa planga, sa nu minta si sa nu se minta…

A obosit sa aiba viata asta perfecta pe care-o tot prezinta si-n care a incetat si ea de mult sa mai creada. Aerul din casa e prea greu, prezenta lui o sufoca, ar vrea sa fuga la capatul lumii dar o tin pe loc obligatiile. Ar vrea o pauza de la viata.

Cand pleaca de-acasa isi abandoneaza o parte din ea de indata ce iese pe usa. Si se simte atat de bine. Departe de cel cu care credea ca-si va petrece tot restul vietii… Nu stie nici ea cand s-a instalat nefericirea. A fost prea ocupata sa arate lumii cat e de fericita, incat a uitat cum e sa fie.

Caci asta-i unul dintre riscurile de-a vrea mereu s-arati cat ti-e de bine… S-ajungi sa uiti cum e sa fie bine…

Fericiti cei cu vieti prea frumoase incat sa se laude!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.