What a girl wants

Mia’s Children

Mereu spun ca ii multumesc lui Dumnezeu pentru dragostea si grija pe care mi le poarta si pe care le simt. Sunt un om lipsit de probleme majore, cu oameni dragi sanatosi, prieteni putini si buni, o familie frumoasa… Am o viata linistita, pe care o iubesc. Poate de aceea imi si place uneori sa fac ceva pentru cei din jur, care n-au norocul meu.

Zilele trecute m-a invitat colega mea Andreea Topan, la o actiune de voluntariat foarte importanta pentru ea. Am spus DA din prima secunda. Cand pot sa ajut pe cineva, nu prea stau pe ganduri, desi, de-a lungul timpului, mi-am luat-o peste nas din pricina bunavointei mele. Cunoasteti stituatiile acelea in care te dai peste cap sa ajuti pe cineva si la final, ti-o iei de nu te vezi? Din fericire, nici nu se punea problema unei astfel de situatii acum. Mi-am petrecut cateva ore cu 40 de copii foarte pupaciosi – nu chiar toti – 🙂 , la Palatul Mogosoaia. Sunt copii de care are grija doamna Mia, un om in fata caruia iti dai jos palaria. Poate ca ati auzit de Mia’s Children, o organizatie non-profit care are grija de copii neglijati, abandonati, abuzati sau care provin din familii cu venituri limitate. Pentru ei, doamna Mia face in asa fel incat locul in care cresc acum sa fie “acasa”. Mia’s Children este sprijinită de psihologi şi doctori care asigură copiilor tratamentele, consiliere şi sprijinul de care au nevoie. Sunt copii isteti, implicati in tot felul de activitati.

Impreuna cu al meu coleg, Daniel Osmanovici, i-am scos la miscare pe astia mici. A fost si cineva de la gasca Zurli, colega mea Lavinia Tudoran, Anca Lungu care le-a gatit briose cu mere. Live! 🙂 Mi-a placut si mai mult bucuria pe care am simtit ca le-am adus-o prin simplul fapt ca am stat cu ei cateva ore si-am vorbit, si-am ras, si-am alergat, si-am facut poze. Am daruit putin dar am primit mult. Multumesc, Andreea! Mai vin si-alta data! 🙂

Vedetele Observator şi Gaşca Zurli susţin „Sănătatea prin sport”, în rândul copiilor din centrele de plasament

In locul tau n-as sta prea mult pe ganduri. Acum as da like paginii mele de pe www.facebook.com/OctaviaGeamanuOficial 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.