Featured Things from life

Medici de top, cu studii in Anglia, ofera examinari ginecologice gratuite femeilor din Calarasi si imprejurimi

Adela Serban, Fetal Care

M-am tot gandit ce titlu sa pun acestui material astfel incat informatia sa ajunga la cat mai multe femei din aceasta zona. Ar fi pacat ca acest eveniment sa treaca neobservat, sa nu stiti despre el.

Este vorba despre o actiune caritabila, care se desfasoara timp de doua zile, pe 26 si 27 noiembrie la Spitalul de Urgenta Calarasi.

M-as bucura din suflet ca vestea sa circule repede si sa nu stati pe ganduri in a va face o programare. Mai exact, medici specializati in Medicina Materno-Fetala, cu studii in Anglia, de la clinica Fetal Care din Bucuresti – unul dintre ei care mi-a urmarit si mie sarcina prin ecografiile de morfologie, Dr. Adela Serban – vin la sfarsitul lunii noiembrie in Calarasi pentru a oferi femeilor insarcinate si nu numai, o a doua opinie GRATUIT! Aparatele performante pentru ecografii vor fi puse la dispozitie de cei de la MEDIST, pentru aceasta campanie.

Medicii de la Fetal Care si-au exprimat disponibilitatea de a-i ajuta pe medicii de la Spitalul de Urgenta din Calarasi sa scaneze impreuna, pentru ca acestia din urma sa se familiarizeze cu aparatele. Totul se desfasoara cu ajutorul Dr. Belusica Laurentiu, cel care a initiat aceasta campanie si care va coordona personal evenimentul.

Asadar, daca sunteti insarcinata, nu ratati aceasta ocazie, de monitorizare a sarcinii prin intermediul unei astfel de ecografii. Am scris in urma cu ceva timp un material pe blog despre importanta ecografiilor de morfologie. Daca nu l-ati citit, va invit aici.

Dureaza max 30 de minute sa va vedeti minunea si sa va asigurati ca totul este bine. In plus, e GRATUIT! Mai e o parte buna a acestei campanii. ORICE FEMEIE poate fi examinata din punct de vedere ginecologic, pentru ca Dr. Adela Serban impreuna cu ai ei colegi, va aduce sonde si pentru examinarea intravaginala. Nu ratati aceasta ocazie!

Va puteti programa pe adresa de mail dr.laurentiubelusica@gmail.com sau la numarul de telefon 0242314472 interior 179 – este numarul Spitalului de Urgenta din Calarasi.

O felicit pe Adela Serban pentru implicarea in aceasta campanie care sper sa ajute multe femei.
Grabiti-va! Se aplica principiul: primul venit, primul servit! 🙂
Sa fiti sanatoase si sa nu ratati aceasta ocazie!
Cu drag,
Eu.

P.S. Pentru programari si detalii suplimentare puteti urmari paginile de Facebook ale Dr. Belusica, directorul medical al spitalului si initiatorul acestui proiect si Dr. Adela Serban.

In locul tau n-as sta prea mult pe ganduri. Acum as da like paginii mele de pe www.facebook.com/OctaviaGeamanuOficial 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.