Despre mine

Nu mi-au placut niciodata excesele. Nici prea multa dragoste, nici prea multa suferinta, nici prea multe zambete… Cu alte cuvinte, imi place echilibrul. Un om complex, caruia ii plac lucrurile simple.

Debutez cu un paradox insa stiu ca multi o sa va regasiti in postarile mele. Pentru ca toate fac parte din viata. Ne intalnim aici, in mediul online, nu pentru ca ar fi vreun curent, intrucat am spus mereu despre mine ca sunt cu un pas in urma modei – ceea ce nu cred ca e ceva rau – ci pentru ca vreau sa ma cunoasteti mai bine. Nu-mi ajunge spatiul de pe Facebook pentru a scrie mereu ce vreau, cum vreau si mai ales cat vreau, asa ca iata-ma, intr-o zona noua pentru mine. M-am gandit sa fructific acest domeniu www.octaviageamanu.ro, primit cadou la petrecerea de logodna din urma cu doi ani, de la prietenii mei de-o viata: Mishu, Ancutz si Iulian. E un blog care n-ar fi existat fara oamenii faini de langa mine: Bogdan, Celestin si Simona.

Asa ca, despre mine, despre oamenii pe care ii intalnesc, locurile pe care le vad, experientele pe care le traiesc si nu numai, o sa va scriu aici, intr-un mod vecin cu simplitatea.

Photo: Photography and life

1 Comment

 • Reply
  craciun georgeta
  May 16, 2017 at 3:33 pm

  Buna Octavia
  Ti-am descoperit blogul de curand si ma fascineaza. Am doua zile de cand citesc articolele,de la primul pana in prezent. Imi place enorm de mult ce faci, cum scrii si ma regasesc in multe trairi de ale tale si deja iti urmez multe trucuri de frumuste. te pup cu drag

 • Leave a Reply

  Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.