Things from life

De ce mie?

octavia-geamanu-de-ce-mie

E cineva care sa nu-si fi pus sau sa nu-si puna intrebarea asta atunci cand trece printr-un moment greu? Ma indoiesc. Cati insa inteleg intr-un final raspunsul? Putini.

E mai usor sa ne lamentam si sa ne blocam vindecarea prin nerecunoasterea vinei. Atunci cand ajungem sa ne punem intrebarea asta, e clar ca ne simtim nedreptatiti, pedepsiti. Cautam raspunsul la prieteni, la familie, la colegi, oriunde altundeva mai putin acolo unde il putem gasi cu adevarat. In noi.

Uitam de fiecare data ca raspunsul e atat de aproape. Orice sfat am primi, pana nu cautam adanc in noi, nu vom rezolva problema. Cu cat acceptam mai repede ca ni se intampla pentru ca e o urmare fireasca a trairilor noastre pana-n acel moment, cu atat o sa ne eliberam sufletul mai repede de povara acestei intrebari. Poate tine de un exercitiu pe care trebuie sa-l facem cu noi insine. Sa invatam sa acceptam ca viata nu e un sir de intamplari, ci mai degraba o insiruire de fapte pe care le traim ca urmare a ceea ce suntem. Poate…

In locul tau n-as sta prea mult pe ganduri. Acum as da like paginii mele de pe www.facebook.com/OctaviaGeamanuOficial 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.