Things from life

Cum o fi sa-ti pierzi sufletul?

carl rex petitie

Adevarul e ca n-as vrea sa cunosc raspunsul la aceasta intrebare. Cum sa te dezumanizezi in asa hal? Cum sa torturezi si sa lasi orb un catel si-apoi sa mergi sa pui linistit capul pe perna?

Va pregatisem un material pozitiv, dar am decis sa-l aman.

Asta pentru ca intre timp am vazut stirea din Observator si niste fotografii pe care nu le pot posta aici. Priviti, daca puteti, timp de trei minute aceasta stire!

Un câine a fost torturat şi lăsat orb de niște necunoscuți
De ce va scriu despre asta? Si de ce postez aici materialul din Observator? Pentru ca imi doresc sa putem face cu totii ceva, acum, dincolo de a fi oripilati de pe margine. Exista o petitie online prin care se cere autoritatilor sa identifice autorul acestei orori si sa aplice legea. Sigur ca nu pot schimba nimic din tot ce s-a petrecut. Dar aleg sa ma implic acum.

Poliția animalelor s-a autosesizat și a început o anchetă. Sper sa fie gasit monstrul care l-a torturat pe Rex.

P.S. Imi pare rau, dar nu pot sa postez pe blog fotografiile cu bietul catel inainte de operatie. Ma doare sufletul. Le puteti vedea aici, unde este expus cazul pe larg. Va spun ca imaginile sunt socante!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Larisa
  September 11, 2015 at 11:05 pm

  Semnat și sharuit pe facebook! Să sperăm ca o semnează cat mai multă lume. Nu înțeleg cum poate cineva să facă asa ceva. Câinii sunt cei mai de nădejde prieteni ai noștri. Eu am luat 3 maidanezi și am petrecut cu ei clipe magice de-a lungul timpului. cainii nu se supăra niciodată pe noi , nu ne uita, nu le pasă dacă suntem sărăci / bogați , supărați / bucuroși , urâți / frumoși. Pt ei suntem totul . și bucuria pe care o simți când sare pe tine sau da din coada când te vede e nemărginită. Nu pot să înțeleg cum a putut cineva să facă asa ceva bietului câine. Lumea e intr- o mare și continuă degradare, din păcate. Păcat….

 • Reply
  Octavia Geamanu
  September 12, 2015 at 6:20 pm

  E foarte bine ca ai dat share petitiei…

 • Leave a Reply

  Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.