Featured Things from life

Clinica femeilor insarcinate… si nu numai

Medici pe care ii recomand

Cu cele mai mici preturi, as adauga chiar de la inceput, pentru ca atunci cand te apuci sa faci analize si tragi o linie, se poate intampla sa iti scada brusc glicemia cand vezi cati bani trebuie sa cheltui ca sa te asiguri ca ai o sarcina fara probleme. Ii dai, desigur. Si daca nu ai, te imprumuti si tot platesti analizele si ecografiile recomandate. Dar la clinica despre care va spun, totul e la jumatate de pret.

De asta, si nu numai, ma bucur ca prietena mea si medicul meu hematolog, Mihaela Tevet, de curand Andreescu🙂 a deschis o clinica dedicata femeilor insarcinate sau care intentioneaza sa ramana insarcinate. Pe parcursul unei sarcini, medicul ginecolog merge mana in mana cu hematologul si, dupa caz, cu medicul care face ecografiile de morfologie. In zilele noastre, am observat ca, din pacate, putine sunt femeile care au norocul sa aiba o sarcina usoara, fara sa fie nevoite sa faca n investigatii. Cum mai toate au un job la care nu pot renunta din primele luni de sarcina, acestea sunt nevoite sa strecoare programarile la consultatii in timpul programului de la munca sau chiar sa-si ia cateva zile de concediu doar pentru a merge intr-o parte sau alta pentru analize.

Clinica dr. Andreescu

Iata ce gasesti la Clinica dr. Andreescu:

  1. Consultatii de hematologie – tot ce inseamna afectiuni hematologice (anemii, poliglobulii, patologia trombocitului, afectiunile hemato-oncologice) – efectuate de medicul Mihaela Tevet – medic primar hematolog, doctor in stiinte medicale, cu teza de doctorat facuta pe mutatiile dobandite depistate la pacientii diagnosticati cu mieloproliferari cronice, cercetator stiintific, cu o cazuistica larga adunata in cei 16 ani de cand activeaza in hematologie, cu interes deosebit pentru limfoproliferari cronice. De asemenea cu experienta crescuta in second-opinion si managementul cazurilor complexe.
  2. Punctii si biopsii osteo-medulare cu anestezie locala si posibilitatea de stationar post interventie, manevre necesare diagnosticarii afectiunilor hematologice.
  3. Consultatii de trombofilie – sarcina cu risc (eclampsie, pre-eclampsie, HTA gestationala, risc de nastere prematura, retard de crestere intrauterin), la pacientele cu antecedente heredo-colaterale si personale semnificative preconceptional sau aflate in prima parte a sarcinii sau pre-FIV la pacientele cu sterilitate primara si anamneza (istoric personal) sugestiva de trombofilie ereditara si in general la toate pacientele cu anamneza semnificativa care doresc sa ramana insarcinate.
  4. Recoltare analize – contracte cu laboratoare performante, acreditate (Genetic Center, Medcenter, Gral, Synevo) cu discounturi semnificative pentru pacientele Clinicii dr. Andreescu
  5. Consult genetic (realizat de dr. Adi Trifa de la Cluj, considerat unul din cei mai tari geneticieni din tara la ora actuala)

Iar in scurt timp urmeaza:

  1. Ecografii atat de monitorizare sarcina cat si ecografii generale.
  2. Consultatii ginecologie, reumatologie, dermatologie.
  3. Plus ceva foarte important: MCM (management medical case-management de caz medical) – vor fi prezenti mai multi experti care vor discuta despre optiunile in cazurile complexe, inclusiv cu elaborarea de second opinion si acces la second opinion in cele mai tari clinici din strainatate.

Clinica dr. Andreescu

Gasiti toate informatiile pe pagina de Facebook Clinica dr. Andreescu.
Sper sa va fie utila informatia. Sa fiti sanatoase si sanatosi! 🙂

In locul tau n-as sta prea mult pe ganduri. Acum as da like paginii mele de pe www.facebook.com/OctaviaGeamanuOficial 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.