Featured Things from life

Cand vrei un sfat, mai fii atent si la cin’ ti-l da

nu uita

Eu merg pe principiul ca in lumea asta e loc pentru toti. Si pentru cei sariti de pe fix, si pentru cei care se cred normali, si pentru cei cu toate tiglele pe casa.

Prin urmare nu ma surprinde cum X si Y, personaje care au fost candva mondene sau macar aveau o emisiune la televizor si de-acolo si-au castigat popularitatea, s-au apucat sa dea sfaturi, pe bani, despre cum sa ajungi sus, cum sa fii puternic, cum sa detii adevarul absolut, cum sa fii mirobolanta si zen. Desigur, indicat ar fi ca aceste sfaturi sa vina de la niste persoane care sunt sus, au popularitate, detin intr-o oarecare masura niste informatii pretioase, sunt mirobolante :), au pe cineva alaturi si sunt fericite.

Dar, cand sfaturile vin din partea unei dudui care-a trecut prin N relatii, arata bine doar daca e tencuita si photoshopata, e singura, dar implinita (spune ea) si e cum vrei tu, mai putin mirobolanta… cred ca e o mica problema. Nu a ei, desigur. Ci a celor care sunt fascinati de povestile ei.
Cum sa vrei sa afli cum poti avea o relatie frumoasa, de la cineva care e singur, dar care-a trecut prin… a si uitat cate…, dar n-a ramas in niciuna?
Cum sa vrei sa afli cum sa obtii un job bun, de la cineva care nu are un loc de munca?
Cum sa vrei sa afli secrete de frumusete de la cineva care e retusat de medicul estetician, atat cat a putut si el…?

Eu am mai zis… Nu dati banii pe prostii! Luati baloane la copii!

In locul tau n-as sta prea mult pe ganduri. Acum as da like paginii mele de pe www.facebook.com/OctaviaGeamanuOficial 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.