Featured Things from life

Because you love me

Because you love me

Am incercat mereu sa traiesc in echilibru, sa pastrez balanta egala intre ce vrea inima si ce-mi spune ratiunea. De multe ori, privita din exterior, parea ca inot intr-o mare de intrigi, dusmanie si frustrare varsate din incapacitatea unora de a putea fi. Iti trebuie ceva curaj sa traiesti desprins de realitatea creionata de unul sau altul si sa vezi in ce apa inoti tu de fapt. Iti trebuie curaj si noroc. Si pure love. Nimeni nu stie niciodata ce se ascunde in spatele unui zambet, dincolo de ceea ce se vede, ce trairi il incearca pe cel din fata… De multe ori nici el nu stie asta.

E greu drumul. N-ajungi usor nici catre tine, d-apoi catre altul. Ma uitam azi peste fotografii si am realizat ca peste cateva zile voi spune ca au trecut 4 ani de cand m-am casatorit. Pe 31 ianuarie 2015, spuneam un “da” rapid, dar sigur. Desfasurarea cununiei civile a fost pe fuga, decizia nu. Voiam sa fiu sigura ca pot sa am fluturi in stomac in fiecare zi cand ma voi uita spre el. Mi-am spus demult ca fara dragoste, viata e goala, seaca. Ma uit pe fotografii din vremea cand nimic nu parea ca-ntr-o zi vom ajunge aici. Nu stiu ce-mi aduce ziua de maine, desi, uneori, mi-ar placea. Am cautat dragostea din filme, dar mi-am dat seama ca-n realitate se sfarseste mai mereu la notar. Dar cumva cred in “happily ever after” si, fara incertitudini, cred in dragostea pe care o simtim noi doi. Il aud cum canta acorduri din “Luna mea din cer”. Andrei doarme.

Eu scriu randurile astea pe telefon si-mi mai arunc cate-o privire spre peisajul care se vede din terasa… Parca ma vad in urma cu mai bine de-un deceniu, cand ne-am intalnit. Zambesc. Imi place jumatatea care eram atunci. Zambesc si mai mult… pentru ca imi place intregul care sunt azi. S-aveti noroc sa fiti iubiti de oamenii spre care sufletul va cheama.

Si asta e binecuvantare! Love, peace & harmony!❤

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.